Professzionális takarítás

Ipari takarítás

Az Aranyos – Clean Kft. takarítóvállalat ipari létesítményeket takarítását is vállalja a megrendelőinek  előírásai szerint. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Mi semmit nem bízunk a véletlenre. A tisztaság legyen a mi dolgunk.

Hívjon, hogy bizonyíthassunk MÉG MA! +36 70 361 8313

Levélben: aranyosclean@gmail.com

Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Munkavégzés

Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája. Ráadásul az Uniós támogatási rendszer miatt ez még kedvezőbb anyagköltséget is jelent, amit érvényesítünk végfelhasználói árainkban is.

Garancia

Visszafizetjük a nekünk fizetett pénzt, ha nem elégedett a munkánkkal.

Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelő részére.

A munka minősége

Dolgozóinkat hosszú évek során úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Őket is folyamatosan képezzük, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és ami egyszer tudtak és jól végeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, a munkájukból élnek, szeretik, amit csinálnak. Pedantériájukra jellemző, hogy a vezetőség felé is és megbízóik felé is több esetben jelezték már, ha valami rendellenességet tapasztaltak, olyasmit, ami veszélyeztetheti a megrendelő anyagi biztonságát. Mi büszkék vagyunk a dolgozóinkra.

Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk?

Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható.

Ipari létesítmények takarítására általában napi szinten tart igényt a megrendelő. Természetesen ezen alapvetően módosíthatnak az egyéni feltételek.

Áraink:

Ipari létesítmények tisztítására, takarítására minden esetben egyedi ajánlatot teszünk, aminek részét képezik a tisztítóberendezések, a felhasznált tisztítószerek, azok felvitelének és eltávolításának módja, a biztonsági előírások betartása, és maga a teljes eljárási rend. Csak valamennyi részlet teljes ismeretében teszünk ajánlatot és vállalunk garanciát az elvállalt munkák minőségére.

Kapcsolat

Rólunk

Tapasztalat
Az Aranyos-Clean Kft. takarítóvállalat magánszemélyek és intézmények számára vállal takarítási szolgáltatást ügyfelei megelégedésére.

Minőség
Frissen kialakított minőségbiztosítási rendszerünket, hogy képesek legyünk garantálni szolgáltatásunk színvonalát ügyfeleink számára. Dolgozóink meghatározott munkarend szerint dolgoznak, tudják milyen sorrendben, milyen eszközökkel kell a takarítást elvégezniük. Eszközeink bevizsgált, ÁNTSZ engedéllyel rendelkező, környezetbarát termékek.

“Én nem tartozok azok közé, akik a szabad idejüket a lakás szépítésével töltik. Szerencsére, köszönhetően kiváló kollégáiknak, nem is kell. Ajánlani tudom mindenkinek.”

Peti

“Csak ajánlani tudom, nagyon köszönjük”

Zsuzsa

“Csak​ szeretném megköszönni​ az igényes és alapos takarítást ​az egész csapatnak​! A lakás koszos volt egy felújítás után ill. előtte sem volt évekig rendesen takarítva,”

Katalin