Professzionális Takarítás

Családi ház / lakás takarítás

Az Aranyos-Clean Kft megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozik, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Mi semmit nem bízunk a véletlenre. A tisztaság legyen a mi dolgunk.

Hívjon, hogy bizonyíthassunk MÉG MA! +36 70 361 8313

Levélben: aranyoscelan@gmail.com

Takarítás helyszíne alapján referens kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Garancia

Visszafizetjük a nekünk fizetett pénzt, ha nem elégedett a munkánkkal. Amennyiben nem elégedett a munkánkkal, és azt a takarítást követő első munkanapon jelzi nekünk, vezető munkatársunk személyesen leellenőrzi a panaszokat. Kérésre vagy új munkatársat küld a feladat elvégzésére, amit személyesen felügyel, vagy visszafizeti a takarítás munkadíját a megrendelőrészére.

Munkavégzés

Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros termékek preferenciája. Ráadásul az Uniós támogatási rendszer miatt ez még kedvezőbb anyagköltséget is jelent, amit érvényesítünk végfelhasználói árainkban is.

Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk?
Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható.
Családi házak, lakások takarítására a heti egy alkalom általában megfelelő. Természetesen ezen módosíthat a nagy vendégszám vagy az éppenséggel csak aludni hazajárás, ami növelő, illetve csökkentőtényezőként hathat.
Áraink:
  • 0-100 négyzetméter között heti rendszeresség esetén 5.800 forinttól/alkalom
  • 100-150 négyzetméter között heti rendszeresség esetén 7.800 forinttól/alkalom
  • 150-250 négyzetméter között heti rendszeresség esetén 9.800 forinttól/alkalom
  • 250-500 négyzetméter között heti rendszeresség esetén 11.800 forinttól/alkalom
  • 500 négyzetméter felett napi rendszeresség esetén egyedi árajánlatot adunk
  • Nagytakarítás esetén elvégzendő feladatoknak megfelelő árajánlatot készítünk
Áraink az általános forgalmi adót még nem tartalmazzák.

Rólunk

Minőség
Frissen kialakított minőségbiztosítási rendszerünket, hogy képesek legyünk garantálni szolgáltatásunk színvonalát ügyfeleink számára. Dolgozóink meghatározott munkarend szerint dolgoznak, tudják milyen sorrendben, milyen eszközökkel kell a takarítást elvégezniük. Eszközeink bevizsgált, ÁNTSZ engedéllyel rendelkező, környezetbarát termékek.

Garancia
Munkánkra nem csupán minőségbiztosítási rendszerünk, képzett személyi állományunk és színvonalas eszközeink jelentenek garanciát, hanem tudásunkban bízva mi magunk minden esetben külön garanciát is biztosítunk munkánkra. Ügyfeleinknek visszafizetjük a pénzét, amennyiben elégedetlenek a munkánkkal.

“Én nem tartozok azok közé, akik a szabad idejüket a lakás szépítésével töltik. Szerencsére, köszönhetően kiváló kollégáiknak, nem is kell. Ajánlani tudom mindenkinek.”

Peti

“Csak ajánlani tudom, nagyon köszönjük”

Zsuzsa

“Csak​ szeretném megköszönni​ az igényes és alapos takarítást ​az egész csapatnak​! A lakás koszos volt egy felújítás után ill. előtte sem volt évekig rendesen takarítva,”

Katalin